Ga naar hoofdinhoud
Est. JUNI 2015

Teken nu in voor Shut up and Drive!

Shut up and Drive – Belevenissen van een Nederlandse limochauffeur in Chicago

Op 1 augustus verschijnt-ie dan eindelijk, onder het motto beter laat dan nooit: Shut up and Drive. Een boek over mijn decennium in de mooiste stad ter wereld Chicago. Al die zaken die ik daar eerst als taxichauffeur en later vooral als limo driver heb meegemaakt, verdienden het om aan het papier te worden toevertrouwd. Dus bij deze.

Disclaimer: bij een boek over een limochauffeur denken mensen wellicht vooral aan glitter, glamour en celebs op de achterbank. Dat is in Shut up and Drive niet het geval. Dit boek gaat over overleven tijdens de bankencrisis, proleten op de achterbank, over werkdagen van zeventien uur, over een moord in de familie en over de Amerikaanse fooiencultuur.

Klinkt dat wat zwaar? Zo erg was het allemaal ook weer niet. Als het goed is spat mijn liefde voor Chicago van de 274 pagina’s, inclusief talloze illustraties Hoe dan ook: dat wil jij natuurlijk met je eigen ogen lezen. En dat kan, vanaf 1 augustus (en als je niet kunt wachten staat er HIER al een kleine voorpublicatie).

Zorg dat jij op tijd een exemplaar van Shut up and Drive in bezit hebt. Tot 1 augustus kost het boek €22 (soft cover, 274 pagina’s – inclusief verzendkosten), na 1 augustus €27 (inclusief verzendkosten).

Bestel HIER één (of meerdere) exemplaren

TITEL Shut up and Drive
Belevenissen van een Nederlandse limochauffeur in Chicago
AUTEUR Geert Jan Darwinkel
UITGEVER darch media
ISBN 9789083441702

Scroll naar boven